Regels & voorwaarden

Identiteit

Handelen in Leuven vzw
BE 0478.536.533

Tiensestraat 28 A 0101

3000 Leuven

016 62 29 35
redactie@handelen.be

Privacy

Ons streefdoel is om de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer correct na te leven.

Wij geven géén persoonsgegevens door aan derden. De meeste informatie op deze site is vrij beschikbaar, maar het is mogelijk dat je soms om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Deze informatie wordt enkel gebruikt om jouw vragen te beantwoorden.

Gebruiksvoorwaarden

Recht op één kopie

Het auteursrecht beschermt deze site en zijn inhoud. Je wilt deze digitale informatie graag op papier? Dat kan. Druk gerust één enkel exemplaar af, voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Opgelet: iedere kopie van dat document valt opnieuw onder het auteursrecht. Je wilt deze site kopiëren, herverdelen of publiceren? Dit mag je uitsluitend met de toestemming van Handelen in Leuven, voor om het even welk onderdeel.

 

Up-to-date informatie

Nauwkeurige en actuele informatie, dat willen we je graag geven. Al kan Handelen in Leuven dit jammer genoeg niet altijd garanderen.

Handelen in Leuven behoudt wel het recht om altijd informatie toe te voegen, te verwijderen of te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

 

Links op eigen risico

Je gebruikt deze site op eigen verantwoordelijkheid. Deze website kan links naar sites van derden bevatten. Handelen in Leuven is niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van de informatie op deze sites.